Pulpe de pui cu ciuperci și fasole verde
Aceste pulpe de pui cu ciuperci și fasole verde se pregătesc cât ai clipi din câteva ingrediente și sunt fooooarte gustoase. Nu vreți să știți ce arome sunt în bucătărie când o prepar. Din cauza căldurii nu prea mai reușesc să folosesc mult timp aragazul. Așa că cina mea din această seară a fost pe repede înainte 🙂 . Pulpele cu ciuperci și fasole verde alături de câțiva castraveți acri, au fost delicioase! 🙂
Pulpe de pui cu ciuperci și fasole verde
Ingredients
- 3 Pulpe de pui dezosate
- 8 Ciuperci Pleurotus
- 200 g Fasole verde
- 3 Căței de usturoi
- Sare
- Piper
- 50 ml Apă
Instructions
- Într-o cratiță se pune la încins uleiul, se pun pulpele de pui tăiate în bucăți mari și se lasă la rumenit puțin.Se adaugă ciupercile feliate, se amestecă, peste care se pune fasolea verde.
- Se pune apa, sarea și piperul. Se amestecă și se acoperă cu un capac. După ce apa a scăzut, se pune și usturoiul tocat.