Pulpe de pui cu ciuperci și fasole verde

Pulpe de pui cu ciuperci și fasole verde
pulpe cu ciuperci si fasole verde

Aceste pulpe de pui cu ciuperci și fasole verde se pregătesc cât ai clipi din câteva ingrediente și sunt fooooarte gustoase. Nu vreți să știți ce arome sunt în bucătărie când o prepar. Din cauza căldurii nu prea mai reușesc să folosesc mult timp aragazul. Așa că cina mea din această seară a fost pe repede înainte 🙂 . Pulpele cu ciuperci și fasole verde alături de câțiva castraveți acri, au fost delicioase! 🙂

pulpe cu ciuperci si fasole verde

Pulpe de pui cu ciuperci și fasole verde

Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Servings 2 porții

Ingredients
  

  • 3 Pulpe de pui dezosate
  • 8 Ciuperci Pleurotus
  • 200 g Fasole verde
  • 3 Căței de usturoi
  • Sare
  • Piper
  • 50 ml Apă

Instructions
 

  • Într-o cratiță se pune la încins uleiul, se pun pulpele de pui tăiate în bucăți mari și se lasă la rumenit puțin.Se adaugă ciupercile feliate, se amestecă, peste care se pune fasolea verde.
  • Se pune apa, sarea și piperul. Se amestecă și se acoperă cu un capac. După ce apa a scăzut, se pune și usturoiul tocat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating