fursecuri simple cu dovleac

Fursecuri simple cu dovleac

fursecuri simple cu dovleac

Fursecuri simple cu dovleac, moi și apetisante, glazurate din belșug cu ciocolată. Biscuiți cu zahăr brun foarte gustoși și ușor de pregătit.

I-a venit rândul să fie postată celei de a două rețete cu dovleac pe care le-am făcut în această toamnă. Una din cele mai simple de pregătit. Mai ales dacă aveți deja făcut piureul de dovleac totul va merge mult mai repede. În cel mult patruzeci de minute sunt gata coapte, glazurate cu ciocolată și gata pentru a fi gustate.

Față de rețeta anterioară aceste fursecuri simple cu dovleac sunt puțin mai dulci și mult mai moi dar la fel de grozave. La noi abia de au rămas câteva pentu cafeaua de a doua zi.

fursecuri simple cu dovleac

Fursecuri simple cu dovleac

Prep Time 10 minutes
Cook Time 15 minutes
10 minutes
Total Time 35 minutes
Servings 25 bucăți

Ingredients
  

Fursecuri

  • 2 Ouă
  • 70 g Untură
  • 60 g Unt 82% grăsime
  • 260 g Piure de dovleac
  • 350 g Făină
  • 1 lgt Esență de vanilie
  • 1 lgt Esență de cafea
  • 1 lgt Bicarbonat de sodiu
  • 1 lgt Praf de copt
  • ½ lgt Scortișoară
  • lgt Nucșoară
  • ¼ lgt Sare

Glazura

  • 70 g Ciocolată
  • 1 lg Ulei

Instructions
 

Fursecuri

  • Într-un castron se omogenizează foarte bine untul și untura. Se adaugă zahărul și se mixează foarte bine până ce acesta nu se mai simte.
  • Se adugă praful de sare și ouăle amestecând foarte bine după fiecare. Piureul de dovleac se amestecă cu esențele și condimentele și se adaugă în compoziție.
  • Se adugă treptat făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Cu o lingură se pun distantate grămăjoare de aluat in două tavi cu hârtie de copt. Se coc 15 minute la 180° cu ventilație. După ce s-au copt se lasă câteva minute să se răcească apoi se glazurează cu ciocolată.

Glazura

  • Ciocolată ruptă în bucăți se pune împreună cu uleiul să se topească pe baie de abur sau în cuptorul cu microunde. Se toarne ciocolată topită într-o pungă sau un poș și se decorează fursecurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating