Cremă de căpșuni la pahar
Cremă de căpșuni la pahar, un desert răcoritor și aromat ce se potrivește foarte bine într-o zi toridă de vară. Vara într-un pahar.
A venit vara și o dată cu ea căldurile astea îngrozitoare și trebuie să ne răcorim cu un desert rece și cremos cum este acesta cremă de căpșuni la pahar. Eu nu am cântărit ingredientele așa că nu am o rețetă exactă dar va explic cum o fac de obicei și iese perfect. Este un desert foarte ușor de făcut dar și versatil pentru că îl pregătesc fie cu căpșuni sau cu fructe de pădure sau cu smântână în loc de skyr, depinde ce am în casă în momentul respectiv.
Acum să vă spun despre acest desert minunat, de vară. Am pus în vasul unui blender căpșuni, aproximez eu vreo 300 g. Apoi două linguri generoase de skyr, o jumătate de cutie de mascarpone și câteva picături de flavdrops. Se poate și cu zahăr cine dorește. Le-am amețit foarte bine în blender la viteză mare și gata. Acesta este tot procedeul, foarte simplu.
Am turnat crema de căpșuni în pahare, am decorat fiecare pahar cu căpșuni și le-am pus în frigider pentru un timp. Se servește așa simplu sau alături de pișcoturi sau biscuiții preferați, fiecare cum dorește. Pentru că ingredientele sunt reci când le pun în blender eu de exemplu mănânc o porție așa simplă pentru că nu mai am răbdare să se răcească mai mult în frigider.
Sunt sigură că după ce pregătiți această cremă o dată, va deveni desertul vostru preferat de vară. Este atât de simplu încât și copii îl pot pregăti.