Bomboane cu lapte condensat
Bomboane cu lapte condensat, biluțe mici cu mijloc de migdală, învelite în alune mărunțite. Un desert simplu de pregătit în câteva minute.
Dacă sunteți iubitori ai bomboanelor Raffaello atunci și aceste bomboane cu lapte condensat vor fi pe placul vostru. Seamănă la gust dar ca textură sunt foarte diferite. Sunt bomboane cu lapte condensat, ciocolată albă și orez expandat, tavalite prin alune mărunțite. Le puteți pregăti din timp, rezistă foarte bine în frigider câteva zile.
Bomboane cu lapte condensat
Ingredients
- 1 cutie Lapte condensat indulcit
- 120 g Ciocolată albă
- 60 g Nucă de cocos fulgi
- 35 g Unt
- 8 rondele Orez
- 400 g Alune măruntite
- Migdale întregi de preferat blansate
Instructions
- Ciocolata ruptă în bucăți se topește pe baie de abur împreună cu laptele condensat. Se lasă să se răcească.
- Rondelele de orez se mărunțesc într-un chopper și se pun într-un castron. Se adaugă untul moale, nuca de cocoș, rondelele mărunțite și amestecul cu ciocolată. Alunele mărunțite se pun într-un castron.
- Se ia din compoziție cu o linguriță și cu mâinile unse cu ulei se formează biluțe. În mijlocul fiecăreia se pune câte o migdală. Se dau biluțele prin alunele mărunțite și se țin la rece cel puțin o oră.