Biscuiți în două culori
Biscuiți în două culori, fragezi și gustoși pregătiți acasă. Biscuiți aromați cu vanilie, o gustare potrivită în orice moment al zilei.
Îmi rămăsese mie în gând un clip cu o pâine făcută așa în două culori. Așa că m-am gadit să încerc să fac niște biscuiți de casă folosind două culori de aluat. Am folosit ingrediente pe care le aveam și în cel mult patruzeci de minute au fost gata acești frumoși biscuiți în două culori.
Biscuiți în două culori
Equipment
- Mixer
- Tava de copt
Ingredients
- 2 Ouă
- 140 g Untură
- 150 g Zahăr
- 160 g Borș
- 700 g Făină
- 1 lg Cacao
- 2 lgt Bicarbonat de amoniu
- 1 lgt Oțet
- 2 plicuri Zahăr vanilinat
- 1 praf Sare
Instructions
- Într-un bol se pun ouăle, praful de sare și se bat foarte bine împreună cu zahărul folosin mixerul. Se adaugă untura la temperatura camerei, zahărul vanilinat, borșul și amoniacul stins cu oțet.
- Se adaugă făina și se formează un aluat care se împarte în două. Fiecare bucată de aluat având 617 g. În una din ele se încorporează cacaua și se înfășoară fiecare în folie alimentară. Se pun in frigider pentru 15 minute.
- Se întinde aluatul cu cacao în formă dreptunghiulară pe masa presărată cu făină și se lasă deoparte. Se întinde aluatul alb la fel peste care se suprapune aluatul cu cacao. Se presează ușor cu sucitorul, se îndreaptă laturile apoi se rulează.
- Se taie 20 de felii și se așează în tava în care s-a pus hârtie de copt. Se coc 10 minute la 170°.